a i n z u b a i d a
Study punye cerite :)

Sunday, 25 March 2012 @ 03:24 | 0 Comment [s]


Assalamualaikum,,

Heyyo-2 psst korang pernah tak study sambil dengar lagu ? 
inn rase korang pernah inn pon same ok inn nk gtau tadi baru je lepas siapkn
homework kene buat karangan catatan nk tengok tak ? ok sebelum tu tengok gambar-2
ni mase bt homework tadi sempat berposing lahh hehe :)

haha ! dah la dengar lagu , berposing pulak adoyaii hehe ok dh la tu kite teruskan kepade
karangan catatan yg titew buat tadi :)
ok jom !

12 Mac 2012 (Isnin)
Pada jam 10.00 a.m. pagi kami sekeluarga bertolak dari Kuala Selangor ke Pulau Pangkor perjalanan
itu mengambil masa kira-kira dua jam dan setelah tiba  ditempat penginapan kami mengemas
barang-barang masuk kedalam tempat penginapan itu dan berehat.
13 Mac 2012 (Selasa)
Pada jam 10.00 a.m pagi kami sudah bersiap ke untuk ke pantai berhampiran dan bermandi-
manda disitu. Selesai bermandi-manda kami masuk ke tempat penginapan untuk mengemas diri.
Selesai sahaja mengemas diri kami terus menuju ke restoran yang berhampiran.
14 Mac 2012 (Rabu)
Kami bertolak pulang pada jam 12.00 tengah hari. Dalam perjalanan pulang kami sempat berkunjung
ke gerai-gerai yang berada disitu untuk membeli sedikit buah tangan untuk menjadikan 
kenang-kenangan semasa di Pulau Pangkor.
Kami tiba dirumah pada jam 4.00 petang dan kami terus membawa beg-beg masuk kedalam 
bilik masing-masing.


hehe,, ok tak ? kalau sape-2 yg pakar dalam bahasa melayu ni boleh la tengok-2 kn 
karangan ni dan beri komen ok thank you :)
tata assalamualaikum,, 




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!