a i n z u b a i d a
Aku kecewa dgn korangg..! :'((

Tuesday, 10 April 2012 @ 23:08 | 0 Comment [s]


Assalamualaikum,, itu pembuka bicara~

Haii.. ermm.. maybe entry kali ni just luahan perasaan sendiri je kot.. :)
ermm.. sebelum tu.. entry kali ni ade berkaitan dengan seseorang so kalau ko bace 
terserah ko nk marah ke ape.. #aku takkan layan . sbb perasaan x boleh dipendam lame-2 kan.. 
cakap | type tu boleh mmg korang boleh tipu.. tak tau ke ? klau ade something
yg mmbuat aku sedih aku akan cari jalan utk aku tp x menyakitkn hati sape-2 #maybe
tapi yg kali ni bukti dr aq siasat sendiri . :(( ko nk tenggok ke ?
#memang aku nk bagi ko tgk aku kecewa dgn korang..!! 


kalau tak nampak ko boleh besarkn.. see.. dua-2 menipu.. kau yg ambil dia dari aku huh..!
sengal.. kau plak menipu lebih.. :P
aku akan igt jasa tak baik korang tuu.. :'(( sampai hati ko an najwa..
aq percaya kau aku igt orang sporting mcm kau ni tak de lah nk sebok-2
padahal hmmp same.. je..
#memang kita dah berdamai tapi aku masih sedih tau tak.. kalaulah kau rasa
ape yg aku rase.. orang yg kau sayang g kt org len ko tak rasa
kecewa gila-2 ke ?? atau kau ni tidak mempunyai perasaan.. ermm.. dh la tuu..
#aku memang saje nk tgk ape yg kau batakkan depan aku.. :)

assalamualaikum.. k bye.. :)




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!