a i n z u b a i d a
Pembukaan :)

Tuesday, 10 April 2012 @ 09:28 | 0 Comment [s]


Assalamualaikum,, haii korang ni blog baru inn yg dulu tu dah delete lah haha,,
inn nk kene tido ni sebab dh lewat malam da ni sweet dream kayy !
by the way sorry tak dapat wat pape lagi :) sblm tu korang nak header tak ? klau nk ambik lah :)

ni first klau suka curi jela bhahahah,, second pulak : 

 ade lagii,,, 

yang ni fav. inn ske sangat yg nii haha,, jp ade lagi satu tp ni xleh tunjuklah haha,,
cehh,, mnede saje jela :) 

yang ni pon fav. gak cantikkan ? haha bagi inn lah :) n satu lagi terbaru :) 

ni r die yg terbaru tu cantik ?nak ambik lah ! =D

yang ni pulak inn baru buat tadi tp yg ni ade gambar so tak payah la ambik ehh
nk tengok tak ? klau x nk xpe sbb klau korang x scroll bawah pon da
boleh nmpk kah..kah..kahh.. k la nk tunjuk ni :D

comel tak-2 *cehh hehe..mase x de keje boleh la rajin mmbuat hahaha ! :D
p/s: sebelum tu korang taw tak ehh cane nk dapatkan url image-2 ni ? haha,,
k lh inn x sempat nk bt tuto tu malam-2 buta ni so ikut jela tuto my friend ni ye
inn rase korang boleh faham punye lah ;)
SINI !! kat situ pon ade header korang boleh pilih header yg korang nk kt situ
ok . selesai papai Assalamualaikum  :)




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!