a i n z u b a i d a
baca dan layannn saja :)

Thursday, 3 May 2012 @ 23:53 | 0 Comment [s]


Assalamualaikum ~itu pembuka bicara

Hyep ! korang lame inn tak update blogkn sebab inn terlalu sibuk dengan
gerak gempur lagi , sukan , pastu nk g PWTC pasni g ILDAS institut latihan daerah dan selangor
 hehe . panjang nyerr :)  k kt skola ade berita hot . first skrg ramai orang 
gile-2 couple huhu ! UPSR-2 n bende tak senonoh yg berjangkit dikalangan 
budak perempuan tu tak payah cite r buat maluu je =| k . 
nk tunjuk gmbr mnse gerak gempur tu la hehe . senang sesangat lah kn soalan dia
haha ! mati aku menjawab nye lago-2 tajwid OMG mata pelajaran 
yg aku tak skor sangat r kann..


haha ! sape tahu inn yg mana satu ? inn yg depan tu tapi yang belakang tu pulak sape ? 
ehh , peninglahh.,. haha ! yg belakang tu kembar aku laa hahahah !
credit from : cikgu azhar

k seterusnya 

tengah buat kerja pon nk tangkap gambar :) peace yo !


haaa.. ni time kat bengkel kemahiran hidup , cikgu azhar memang suka tangkap 
gambar orang lagi-2 kitorang bukan nk perasan tapi ini kenyataan :)

seterusnya 


jeng-33 ! haha ! time ni pulak mse kat booth ana muslim at PWTC hehe.. 
ade abang kt booth ana muslim tu suruh kitorang posing , ktrg semua mmg kaki 
posing soo ape lagi . dah la dia ambil gne camera nikon camera idaman akuu.. owh, nikon XD

next 


waaa ! tengok cantikkan camera nikon akuu waaa..! terperasan sudaa.. haha
aku takde tapi ,, bapak aku adee hihi-2 best-2 efeck dia cantik ! :D

next n last :)


danboo ! :D hehe.. n lastly mesti korang terliuh penya hihihi :D


wow ~! sedapnye weyy ! wehh ! bagi la aku sikit kita ni jangan tamak sangat
nanti tak berkat hihihi.. pandai bodek . 

ok sampai sini je . inn nk p solat dan kemas barang , tengok disebabkan 
nak buat entry ni tak solat lagi.. k bai
assalamualaikum,,
kalau tak jawab dosa kalau jawab sayangg <3




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!