a i n z u b a i d a
Kopek bawang . Cantik luaran .

Thursday, 31 May 2012 @ 21:29 | 0 Comment [s]


Assalamualaikum,


Hyep ! korang mesti tertanya-tanyakan apsal entry kali ni tajuknya kopek bawang ?
pastu gambar atas ni pun bawang jugak , haha macam tak owesome jek
keh-2  k seperti biasa anak perempuan mesti kena tolong ibu-2 didapurkan ? 
kalau tak tu namanya pemalas hahaha , hope korang jangan malas-2 kay . hekk macam aku tak pernah
ok-2 macam ni ceritanya tadi ttime kopek bawang merah inn ade kopek 
satu bawang ni luaran dia cantik lagi bersinar tapi , bila tengok dalam hampeh
macam bawang yang tak elok jek huhu.. pastu  satu ni pulak bawangnya
dah macam busyuk layu cam tu lah tapi dalam dia cantik jek lebih menyinar haha .
Pastu dok-2 kopek bawang tu terkena pulok jari den ni terguris pisau .
haha . k lah nnt ada waktu lagi inn update lagi ekk , kbhai :)




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!