a i n z u b a i d a
True Story :)

Sunday, 27 May 2012 @ 12:18 | 0 Comment [s]



Assalamualaikum, Hye.. korang tengok gambar atas ni . hehe . sweet kann ? aku doakan pasangan
cpl ni kekal bahagia aminn haha . comel kott gf n bf dia , jeles orang yg type ni . keh-keh 
wehh walaupun aku tak dapat alif takpe lah maybe dia bukan untuk aku kann ? bak kata ustazah aku
" jodoh ni kamu tak payah risau tulang rusuk takkan bertukar :) "  haha . Wehh kalau aq 
cpl nanti aku nak macam ni sweet gila sumpah ! haha n tempat first yg aku bagitau nanti of course lah awak
hahaha ! tu yang aku bagi tengok besar-2 tu hehe . tambahan lagu yg touching habis !

ni gambar kakak tu :


comelkann ? akak please jangan jadi comel sangat kita disini jeles . haha . pic yg ni xleh
besar-besar nanti orang tergoda sebab comel sangat kesian pulak bf dia . hehe . 
by the way sorry ye akak cilok-2 gambar akak ni heee ^^  
ok lah tu je yg I nk sampaikan malam-2 buta ni kbye . Sweet dream kay wassalam :)





Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!