a i n z u b a i d a
Euro ( 2012 )

Friday, 8 June 2012 @ 19:48 | 0 Comment [s]


Assalamualaikum, itu pembuka bicara.



Hye korang ! gambar atas ni, gambar logo euro 2012 ni cuma inn cari yang cute-cute sikit hahahah !
Korang tengok tak ? Kalau tanya inn,inn comfirm tengok muahahahh ! 
BTW entry kali ni tak berapa nak menarik sangat la ekk.. #Sorry .

 K sambung, malam tadi Grece vs Colomba , korang tengok tak ? Yang tu inn 
tak habis tengok sebabnya start pukul 2.45 a.m.  haha . Lebih baik update blog kann ? 
hehe . Pastu sebelum tu time macam pertengahan maghrib tu , Harimau Malaya vs Singapura 2-2.
HAHA yang ni yang inn tak puas hati tu, pengadil tu main tipu, Raja gopal pun cakap bukan penalti huhu..

Sambung,  semalam pasukan yang inn sokong iaitu Germany hahahah ! vs pasukan yang my father
sokong potugal hihihi , Tapi sian kt german sebab dia kalah 5-4 huhu.. tak pe x2 sekurang - kurangnya
dia dah cuba sedaya upaya heee~ btw lupa nak tanya, korang pulak sokong mana ?
hah ? Argentina ? hahah ! ape celop ! XD haha . Okay lah bye,
Assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang.. *From Kak Maria Elena ;)




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!