a i n z u b a i d a
Jamuan hari raya sekolah 2012

Saturday, 15 September 2012 @ 02:40 | 0 Comment [s]



Holla, first of  all saya nak bagitahu walaupun awak tak nak tahu yang saya dah lepas UPSR yahoo!!
 Sorak MERDEKA untuk semua UPSR candidate. Hahaha lebih-2 pulak. K back to the topik.
 Okay disini saya ingin menjadi novelis seketika harap anda dapat membacanya dengan tenang
ketika saya menggunakan bahasa " baku ". Hahaha XD

Cerita first. Tadi time kat sekolah Inn ada buat jamuan hari raya. Maybe tahun ni meriah sikit sebab
 kitorang dah matang kann semua lawa-2 siot. Cun melecun too much! Haha. Tapi yang sedihnya Inn lupa
 nak bawak camera. Argh! Damn shit siot. Asyik ingat van punya pasal camera pun lupa nak bawak. 
Ergh sian. Mula-2 okaylah. Kitorang makan nasi ayam uwhh my favourite tu.
 Minum, Ribena. style tak kitorang? Muahhaha. Pastu adalah kuih-muih dan sedikit jajan-jajan 
untuk dijadikan sebagai dessert. Lepastu pergilah ziarah menziarah kelas-kelas yang lain.

Okay. Tak payah cakap panjang-2 lagi so korang tengok jelah gambar-gambar yg ni post ni k.


Dari belakang, Sarah, Anne. depan, Ain Zulaika and me. Lokasi, di belakang bangunan sekolah.
Tempat lepak lah kiranya hahaha.


Gambar ni mereka hanya ingin membatakkan kasut-kasutnya sahaja. BTW cantik en? Hehe.
Dan.. Korang nampak tak ada yg pelik dalam gambar tu? Agak-2 siapa yg terkangkang tuu? Baju biru atau 
oren. Haha. Macam uji minda pulak. K kalau dapat jawapan bgtau ehh. Good luck ;)


Anne, Aina batrisyia, Firda, Sarah. Lokasi didalam kelas 6Bestari. Time ni tak ramai ada dalam kelas.



Teleng tak kepala korang tengok? Hahaha. Muka saya agak peliks time tu. Sebelah Inn tu Alina, belakang 
Syakirin. K semua perlu diberitahu. Haha.


Sekali lagi saya membuatkan leher anda separuh patah. Haha. Nerd gila Firda. 


Time ni entah kenapa semua gaya ada. Hahaha. Dari kiri, Sarah, Athirah, Shahila belakang Inn tu pastu
Zulaikha. Then yang lagi sorang tu Zarifah. 


Muaahahahaha! Aku tak tahu kenapa muka aku macam tu lawak siot. Me, Alina, Azwani, Syafinas, Widad.


Cuba teka tangan Inn mana satu? Alaa yg comel-2 tu haha. K terperasan. Lupakan.


Comel tak dorang? Haha. Dari kiri, Zarifah, Shila, Wafa, Izzah, Amal, Ain, Nawal, Aisyah, Zulaikha.


K time ni muka tak boleh blah sikit jelahh yang selebihnya comel and cun melecun. Ni classmate dekat 6Bestari. 


Sarah dan Anne. My besties.


Ni dekat kelas 6Intelek.


Ni gambar dengan guru kelas kami. Teacher Norlia. Dia sporting kott. Nerd.


Ni gambar budak lelaki. Mereka tak berapa macho dan style time ni. :P haha.


The twins. Lokasi belakang bangunan.


Haa, ni lah ganti gambar yg tak tahu apa gayanya tu. Hihi. Comel kan? Kan kan?? XD


The three besties. Me, Sarah, Anne. Comelkan kami? Muahaha.

Okay, Inn dah macam kelings tadi kata tak bawak camera. Yang gambar-2 tu pulak pakai apa?
Actually gambar ni semua Inn cilok kat fb je yang ni fb ambil kat fb Anne. kebanyakan gambar semua kabur.
Sebab terlalu zoom atau pun masalah juru cameranya tuhh. Haha. K, ni gambar last. Cilok dari fb Cikgu Azhar pulak. Hehe.


Haa, gambar yg ni Inn edit. Gambar yang ni cantik sikit. Hehe. Peace.
Ok lah sampai situ jer. akhir kata dari Ain Zubaida:

" Kepada semua pembaca budiman. Selamat mengejar pelangi." Tata. Assalamualaikum.



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!