a i n z u b a i d a
Wish me luck !

Sunday, 9 September 2012 @ 02:09 | 0 Comment [s]



Holla, huh 2 hari lagi UPSR nak mula. Arghh berdebar. Inn dah cuba perbaiki kelemahan dan 
masa ni Inn hanya perlu bertawakal dan banyak beribadah. Jadi sesiapa yg jadi UPSR
candidate tahun ni Inn doakan korang dalam 5A aminn.



" Ya allah ya tuhanku, batulah hambamu yg lemah ini dalam menjawab peperiksaan besar bagi sekolah rendah iaitu UPSR dan PSRA. Terangkanlah hati semua pelajar  tahun enam 2012 bagi dapat menjawab soalan dengan mudah. Kau berikanlah kami keputusan yang cemerlang ya allah. Kami akan berusaha keras dengan semaksima mungkin tanpa lupa untuk bersujud kepadamu. Sesungguhnya engkaulah tempat kami memohon pertolongan. Aminn " credit.

Okay bye. Sampai sini je entry kali ni. Good luck untuk semua candidate dan good luck
untuk diri sendiri =D



Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!