a i n z u b a i d a
Happy Birthday!

Saturday, 24 November 2012 @ 10:34 | 0 Comment [s]



Ai! Hari ni 24 November 2012. Erm tak yah la main teka-teki terus cakap je lah ek. Haha. K, tu tarikh birthday Inn dengan my twin. =) Nak tengok tak muka comels kitorang ? Haha.


Peace (!) Haha. K gambar yg ni tak berapa nak comel sangat. Inn nak masukkan gambar kitorang time potong kek tu. Tapi batery phone low jadi mati. Charger pulak semua sedang "dipakai". Haha k cam apa je ayat tu. XD K, dah tengok puas2 muka kitorang tu. Sekoarang tengok kek pula.


Taraa.. Haha. Kek tahun ni tak macam selalu. Selalu secret recipe. My father dah terbang ke Phucket. Jadi tak dapat laa. Tapi tak palah asal sedap. Halal. Makan tak mati sudah haha.
Okay sampai sini jelah ek. Thanks kepada sesiapa yg wish Inn tu. Ingat tarikh tu tau. Lpastu bagi hadiah. *Kalau Sudi. Hahaha. Gambar2 lain tu nanti Inn masukkan. Tunggu ye! *Kalau sanggup. Haha! K bye.
Assalamualaikum.




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!