a i n z u b a i d a
I'm back !!

Wednesday, 20 February 2013 @ 00:03 | 0 Comment [s]




Holla. before baca entry ni cuba check tarikh entry sekarang dengan sebelumnya. Haha. Kayy kalau dah tahu bagus. Baru boleh cerita. Lama kan Inn tak update blog ni. Jenguk blog ni pun tak nak buat entry apatah lagi. Haha. Menjadi penghuni di Maahad Hafiz Jeram ni adalah satu pengalaman y tak mungkin dapat aku lupakan. Kalau nak kata best tu, tak lah jugak. Tapi kalau kata tak best pun tak jugak. But SRA Integrasi Bandar Baru Kuala Selangor is much better ~! Haha. Fact story. 

Inn rindu sekolah rendah. Sesiapa y masih bersekolah rendah tu hargai sekolah dan rakan2 anda. Sebab bila dah beram dari situ baru rasa macam2. Duduk asrama memang best sebab ada kawan2 tapi kita akan jadi orang kuno kat situ sebab tak tahu berita luar asrama. Haha. Sebenarnya sekarang inn kena ada kat asrama tapi, disebabkan Inn tak berapa nak sihat jadi dapat balik rumah. Happy tak terkata aku wehh dapat cuti 4 hari! Hahaha. Tapi tu pun rasa tak cukup lagi. So petang ni kena la balik asrama balik. Sadis dehh. 

SRAIBBKS

Inn tak tahu nak cerita apa. Tapi Inn rindu kawan sekolah rendah lagi2 Anne, Sarah, Aqilas,.. ada sorang lagi.. Alif! Ya. I miss he. Aaaaa! Jangan comment pape bab ni. =( Mommy! I miss u guys! Termasuk jugak y lain. 23 March nanti kita g hang okay! Kay bye! Sampai sini jela. Haa, jangan lupa! Tunggu aku balik buat post baru okay! Kalau nak laa. =P ILYSM. :*




Older Post | Newer Post
The Disclaimer


Assalamualaikum. Iam Ain Zubaidaa. Haha. Thanks melawat blog tak seberapa lawa ni. :O *Humble* haha. Rajin rajin lah jadi stalker kat sini. ghagha. kbye. Heyy. I'm fourteen! ᵔᴥᵔ
Stalker comell


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : AinZubaida

Best View at GOOGLE CHROME!


Enjoy this!